SvKK Vårträff på Nordic Camping Hagön i Halmstad

Följ med på en skön Campinghelg på Hagöns Camping fredagen 27/4 – tisdagen 1/5.

Anslut när ni kan på fredagen, vill ni så har vi möjlighet att träffas gemensamt från kl 18.00 och då finns tillfälle att prata och umgås (eventuellt ett långbord?). Vi hoppas att vädret tillåter att vi kan sitter ute med egna stolar och bord.

På lördag förmiddag/eftermiddag finns det möjlighet att vi gemensamt tar oss in till Halmstad för lite ”kultur” , t ex Hallandsgården, Galgberget eller Tylösands Strand för en härlig promenad. För dom som är mer shoppingintresserade bjuder Halmstads Centrum till en hel del Shoppingmöjligheter.

På lördag kväll är det fritt val om man vill umgås eller hellre ta det lite lugnt efter dagens aktivitet.
På söndag finns det möjlighet till en Minigolfrunda (vad sägs om kvinnorna utmanar män?) och på kvällen kan det, om intresse finns, bli ett ytterligare långbord med alla glada Kabevänner.
På måndag kan det bli en underbar promenad vid stranden och/eller en ytterligare tur in till Halmstad eller Tylösand? Valet är fritt och alla föreslagna aktiviteter är givetvis frivilliga.
På tisdag förmiddag blir det kramkalas för alla nya (och gamla) campingvänner innan vi skiljs åt men ingen fara…ni är inte längre bort än klubbsidan på Facebook

Låter detta som något för dig?
Mer information hittar ni i evenemanget inne i klubben.

Vi ser fram emot att träffa er!